Hvem er vi?

Glarmester Karl-E Glas er et 40 år gammelt firma
Firmaet er stiftet af Glarmester Karl-E Sørensen, som overlod aktiviteterne til Torben Nielsen i 1987.
I 1989 kom Elise Sandager med som kompagnon.Vores målsætning er, at kunden skal have en hurtig og faglig korrekt betjening, at komme til aftalt tid, holde aftalt pris og sørge for at gøre rent efter os, således at man som kunde får en positiv oplevelse af vores besøg.

 

Torben Nielsen
Indehaver
Torben er vores specialist i brusedøre og glasløsninger i badeværelset. Skal der laves glasløsninger i gulv, som terasse afskærmning eller andre specialopgaver i glas er Torben manden, du skal tale med. Torben har så stor erfaring, at han mange gange kan komme med forbedringer til givne forslag, der i den sidste ende giver en bedre rumudnyttelse. Torben er vores ansigt ud ad til.
E-mail
Elise Sandager
Indhaver
Elise er ofte den du hører i telefonen.Hun mødes ofte i butikken. Elise træffer aftaler med vore kunder. Elise er også den der skriver regninger og holder styr på bogholderiet. Elise har 30 års erfaring med glarmester arbejde og er derfor godt rustet til at rådgive om alle opgaver.
Helle Nielsen
 
Gift med Torben. Helle er ofte den person du møder i butikken eller taler med i telefonen. Helle har stor erfaring med indramning da hun selv gennem flere år har stået for dette. Helle er firmaets blæksprutte, der står for at samle op på alle de løse ender,samt personen der kan være den ekstra hånd i marken til at støtte og holde.
Lene Steffensen
Ansat
Lene er specialist i indramning.Hun står for vores indramningsafdeling, hvor hun skærer passepartouer, glas og samler rammer. ene er meget kreativ og finder ofte spænde løsninger der gør det muligt at indramme anderledes ting. Lene er oprindelig uddannet skiltemaler og er derfor vores specialist i at montere solfilm og matfilm på ruder og ses derfor af og til i marken ved større specialopgaver.
Johan Bjørnseth
Johan er vores svend i marken, han tager sig af opmåling/udskiftning af termoruder og et lags ruder, samt samt total udskiftning af døre og vinduer. Joan har mange års erfaring som glarmestersvend og er fagligt velfunderet og super service minded. Johan er manden med ro og overblik der kan spørges til råd om rigtig mange ting. Derudover tager Johan sig af forefaldende glarmesteropgaver på værkstedet. Johan arbejder ofte i team med Allan.
Allan Olsen
Allan er uddannet glarmester og har derfor en stor erfaring, ved special opgaver i glas og løser næsten alle former for glasarbejde,samt udskiftning af vinduer og døre. Derudover tager Allan sig af forefaldende glarmesteropgaver på værkstedet. Allan er super serviceminded og kan ofte komme med kreative løsninger på små problemer. Allan arbejder ofte i team med Johan.