Galleriskinner

Galleriop

GØR DET LET AT FLYTTE RUNDT PÅ BILLEDER NÅR GALLERISKINNEN EN GANG FOR ALLE ER MONTERET ER MAN ALTID FLEKSIBEL.

Karl E forhandler "Nielsen- Galleriskinnen" der er et top kvalitetsprodukt, der er ideelt til såvel professionelle udstillinger som til private hjem.
Monteringen er enkelt og skinnen placeres umiddelbart under loftet. Når skinnen en gang er anbragt er man altid fleksibel og kan hurtigt og problemløst flytte om på sine billeder - uden at skulle bore eller hamre. Væggen forbliver pæn og uden huller.

Galleriskinnen der er 30 mm høj findes med 3 overflader:

  1. Sølv mat alu -galleriskinne med let struktur
  2. Hvid blank alu- galleriskinne
  3. Grundet alu-galleriskinne let at overmale med alle vandbaserede former for maling, hvilket gør at den passer ind i en hvilken som helst vægfarve.

Galleriskinnerne fås i færdige længer på enten 195 cm eller 300 cm, men kan afkortes til precis ønsket længde eller forbindes med forbindelsesled. Selv med skrå vægge kan det lade sig gøre med galleriskinne. En særlig "glidestopper" gør det mulig at stoppe glideren i skinnen, som holder snoren, så denne ikke rutsjer.

Til gallerisystemet findes et stort udvalg af tilbehør, som gør det muligt at tilpasse til forskellige typer af billedrammer efter størrelse og vægt.størrelse og vægt.