Johan er vores svend i marken, han tager sig af opmåling/udskiftning af termoruder og et lags ruder, samt total udskiftning af døre og vinduer. Joan har mange års erfaring som glarmestersvend og er fagligt velfunderet og super service minded. Johan er manden med ro og overblik der kan spørges til råd om rigtig mange ting. Derudover tager Johan sig af forefaldende glarmesteropgaver på værkstedet. Johan arbejder ofte i team med Allan.

Lene er specialist i indramning.Hun står for vores indramningsafdeling, hvor hun skærer passepartouer, glas og samler rammer. ene er meget kreativ og finder ofte spænde løsninger der gør det muligt at indramme anderledes ting. Lene er oprindelig uddannet skiltemaler og er derfor vores specialist i at montere solfilm og matfilm på ruder og ses derfor af og til i marken ved større specialopgaver.

Gift med Torben. Helle er ofte den person du møder i butikken eller taler med i telefonen. Helle har stor erfaring med indramning da hun selv gennem flere år har stået for dette. Helle er firmaets blæksprutte, der står for at samle op på alle de løse ender,samt personen der kan være den ekstra hånd i marken til at støtte og holde.

Elise er ofte den du hører i telefonen.Hun mødes ofte i butikken. Elise træffer aftaler med vore kunder. Elise er også den der skriver regninger og holder styr på bogholderiet. Elise har 30 års erfaring med glarmester arbejde og er derfor godt rustet til at rådgive om alle opgaver.